Om oss

Vi har den bästa utgångspunkten och kunskapen om stenarnas användningsområden att erbjuda dig som kund - så att du kan känna dig säker när du ska utföra ditt nästa projekt. Litet som stort - från trädgård till rondell. 

Bröderna Björklunds Grus AB är ett familjeföretag i fjärde generationen av god service, god kvalitet på produkter samt tjänsterna och en sund inställning till vår natur som vi arbetar i. Med anläggningar i Bjärlöv, Näsum, Gylsboda och Vånga kan vi erbjuda produkter av ett stort urval. Vi har grustag i Farabol, Fjälkinge och Hultagården.

År 1920 när Sven P Björklund och hans son Albin Björklund började familjetraditionen med att krossa sten gjordes mycket av arbetet för hand - I dag använder vi marknadens modernaste fordon och maskiner för att skapa en så trygg och säker arbetsplats som möjligt för våra medarbetare.

kvalité

Vi arbetar ständigt på att förbättra och upprätthålla en god kvalité på våra produkter och tjänster. Varje återkommande beställning är ett mått på att kundens krav, önskemål och förväntningar kunnat tillgodoses.

Dom flesta av våra produkter är CE-märkta. Detta behövs för leverans till bärande konstruktion så som betong och vägar. Vi levererar material till olika betongfabriker samt transporterar betong.

Matjorden kontrolleras också regelbundet och provtagning tas på den samma.

kontakt

Har du några frågor, behöver du tips eller råd om material? 
Du kommer enkelt i kontakt med oss via telefon eller mail.

0454 - 46 630 makadam@bjorklundsgrus.se

Namn *
Namn
 

Bröderna Björklunds Grus AB / 0454 - 46 630 / makadam@bjorklundsgrus.se / Skrivarehagsvägen 18-8 293 93 Olofström